Placer din hjemmeside bag vores Reverse Proxy

En reverse proxy – eller omvendt proxy – fungerer som en tredjepart eller stedfortræder mellem brugerens webbrowser og den hjemmeside, man forsøger at tilgå. Det indebærer, webbrowseren altid er i kontakt med den reverse proxy frem for serveren, hvor hjemmesiden ligger placeret. Når en reverse proxy modtager en anmodning, videresendes anmodningen til serveren og svaret fra denne sendes retur, som om det kom fra serveren.

Alert

Køb 12 måneder Betal kun for 10!

Tilbuddet gælder kun udvalgte pakker.

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.

Kontakt os for specialpakker!

Price

Fællespuljen

29,-

pr. måned

20,- i oprettelse

 • 1 delt IP-adresse
 • Kun 1 domæne
 • Ubegrænset trafik
 • 1 Gbit båndbredde
Prisen pr. måned er 29,- Måned
Prisen for et år er 290,- Årlig

Spar 16,67% ved betaling pr. år!

Price

Bare en enkelt

39,-

pr. måned

20,- i oprettelse

 • 1 dedikeret IP-adresse
 • Op til 5 domæner
 • Ubegrænset trafik
 • 1 Gbit båndbredde
Prisen pr. måned er 39,- Måned
Prisen for et år er 390,- Årlig

Spar 16,67% ved betaling pr. år!

Price

Pakkeløsningen

279,-

pr. måned

200,- i oprettelse

 • 10 dedikerede IP-adresser
 • Op til 5 domæner pr. IP
 • Ubegrænset trafik
 • 1 Gbit båndbredde
Prisen pr. måned er 279,- Måned
Prisen for et år er 2790,- Årlig

Spar 16,67% ved betaling pr. år!

Kontakt vores support for
bestilling af reverse proxy-produkter.

Hvilken pakke skal jeg vælge?

Fællespuljen

Vores mindste pakke er til kunder, der ønsker at sikre sig, deres hjemmesider ikke ligger på samme IP-adresse. Bemærk dog, du ved valg af 'Fællespuljen' ikke får din egen unikke IP-adresse men deler den med andre. Pakken egner sig bedst, såfremt du har 2 hjemmesider.

Bare en enkelt

Har du behov for en enkelt unik IP-adresse, du selv kan disponere over, er ‘Bare en enkelt’-pakken netop det, du søger. Du får med denne pakke én dedikeret IP-adresse, der kan benyttes af op til fem domæner.

Pakkeløsningen

Til den erfarne bruger med flere forskellige hjemmesider og domæner kan 'Pakkeløsningen' med fordel vælges. Du får med denne pakke hele ti dedikerede IP-adresser, du frit kan disponere over. Hver IP-adresse kan bruges af fem domæner, og pakken bør derfor være tilstrækkelig for langt de fleste.

Sådan bliver du kunde hos DuelHost

Du behøver ikke være eksisterende kunde hos DuelHost for at få adgang til vores reverse proxy-produkt. Langt fra alle kunder har behov for en reverse proxy, men det kan være en stor hjælp og fordel for nogle. Eksempelvis kunder med et netværk af sider, hvor det er en fordel, at alle hjemmesiderne har en unik IP-adresse.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan drage nytte af en reverse proxy, er du velkommen til at kontakte vores dansksprogede support og få hjælp og rådgivning.

 • 1

  Vælg din pakke

  Først skal du vælge den af vores pakkeløsninger, der matcher dit behov. Er du helt grøn, vil vi altid gerne hjælpe dig med at finde den pakke, der matcher netop dit behov.

 • 2

  Fuldfør oprettelsen

  Du indtaster de påkrævede informationer og fuldfører betalingen på den pakke, du ønsker at benytte. Bemærk rabatten ved betaling pr. år.

 • 3

  Fortæl os mere..

  Du modtager en mail fra os, hvor vi udbeder os de informationer, der er nødvendige for at aktivere din omvendte proxy, herunder informationer omkring domæne(r), nuværende IP-adresser m.v.

Hvad er inkluderet

Hos DuelHost tilbyder vi altid maksimal ydelse og service på alle pakker uanset pris og størrelse. Det samme gør sig gældende på vores reverse proxy-produkt. Uanset hvilken pakke, du vælger, får du høj båndbredde, ubegrænset trafik og ikke mindst adgangen til vores dansksprogede support med i købet.

Solidt netværk

Vores netværk er forsynet med 1Gbit forbindelser og du får ubegrænset trafik. Vi har lynhurtig forbindelse til hele Europa.

Forbliv anonym

Skal du bruge en unik IP-adresse? Vores reverse proxy lader din rigtige IP-adresse forblive anonym.

Til for alle

Vores service er tilgængelig for alle. Uanset om du har webhotel hos os i forvejen, sikrer vi hurtig adgang til din hjemmeside.

DuelHost

Vesterballevej 5, st.

7000 Fredericia

Danmark

CVR: 41738960

FacebookLinkedIn
Kurv