Det perfekte domæne venter på dig

Når du skal bruge et domæne, er du havnet det helt rigtige sted. Vi hjælper dig med en nem opstart, så du kan bruge tid på det, der betyder noget – at komme i gang med din side, hvad end den skal bruges til. Brug vores smarte søgefunktion herunder og find ledige domæner, der passer til dine ønsker og behov. Det gør det nemt, når du hurtigt skal lave tjek af et domæne, før du bestemmer dig endeligt for navnet.

Søg efter et domæne

DomænetypeOprettelse
.dk99,-
.com99,-
.net109,-
.org109,-
.info139,-
.eu 169,-
.se119,-
.no 2119,-
.nu119,-
.me119,-
.de49,-
.io359,-
.dev119,-
.lol189,-
.xyz99,-

1) Registrant skal være lokaliseret i EU.

2) Registrant skal være lokaliseret i Norge.

DuelHost hjælper dig med dit behov for ledige domæner

Når du vil starte en hjemmeside, webshop eller på anden vis oprette et sted, hvor andre kan finde dig online, har du brug for et domæne. Du skal bruge et domæne stort set lige meget, hvad du ønsker at gå i gang med online, hvad end det er blogging, en hjemmeside til din virksomhed, mailkonti, en webshop eller blot en hjemmeside for din egen skyld. Domænet er det unikke navn, du har valgt, som dine besøgende skal skrive i søgefeltet på browseren, før de lander på din side. Frem for besøgende skal huske hele din IP-adresse, skal de i stedet kun huske domænenavnet. På den måde er domænet en unik genvej til din IP-adresse. Af samme grund kan to domæner ikke være ens.

Hvad er et domæne-navn?

Et domænenavn har altid et navn og efterfølgende en endelse. Dit valgte navn er ofte noget særligt, du længe har tænkt på. Det er bedre med et unikt navn, dine besøgende vil huske fremover, når de skal finde din hjemmeside igen. Selve endelsen på dit domæne, kan være de klassiske, som du sikkert kender: .dk .com .net .nu .org ..eller en lang række andre mindre kendte muligheder. Ofte er endelsen baseret på det land, dit domæne skal henvende sig til, mens navnet er unikt for dit projekt.

Tjek ledige domæner

Når du skal finde de tilgængelige og ledige domæner, kan du bruge vores søgefunktion. Har du fundet på et unikt navn til dit domæne, er det afgørende, det også er ledigt, så du kan udnytte dine gode idéer før alle andre. Tjek domænenavnet ved at indtaste det i vores søgemaskine, der vil afsløre, om det er et af de ledige domæner eller ej. På den måde kan du hurtigt teste forskellige navne af, hvis ikke dit første forslag er tilgængeligt.

Fordelene ved at have et domæne

Når du har et ledigt domæne hos os, er du automatisk koblet op på en IP-adresse med en hosting-pakke, der gør dit domæne tilgængeligt for besøgende. Domænet en genvej til din IP-adresse, der er koblet op på en server. Serverne sørger for, din side er online for besøgende. Navnet er det, de fleste af dine besøgende og kunder vil huske, så du let kan blive fundet på internettet. Det er afgørende, såfremt du ønsker besøg på dit domæne, at du vælger det perfekte domænenavn, der repræsenterer dig og dine visioner for hjemmesiden.

DuelHost

Vesterballevej 5, st.

7000 Fredericia

Danmark

CVR: 41738960

FacebookLinkedIn
Kurv