Privatlivspolitik

Denne privatlivs- og cookiepolitik blev senest opdateret d. 15. december 2020 og gælder for alle EU-borgere.

Introduktion og dataansvar

Vores hjemmeside, https://duelhost.dk (i det følgende ”hjemmesiden”) benytter cookies og andre relaterede teknologier (i det følgende benævnt under ét som “cookies”) til tilpasning og målretning af indhold og annoncer, analyse af trafik samt fremvisning af funktioner til eksempelvis sociale medier.  Visse cookies placeres af tredjepartstjenester, der benyttes på hjemmesiden.

Cookies bruges i dag på stort set alle hjemmesider. I de fleste tilfælde er anvendelsen af cookies påkrævet for at afvikle en hjemmeside korrekt, og som den er tiltænkt af udvikleren.

Loven fastslår, vi har mulighed for at placere cookies på din enhed i tilfælde af, de er påkrævede for at sikre levering af ydelser, du har anmodet om adgang til eller tilladelse til at benytte. For alle andre cookietyper skal vi indhente dit samtykke, før de må placeres på din enhed. Du vil altid modtage information omkring placering af cookies, inden de bliver sat.

Oplysninger omkring din brug af hjemmesiden kan blive delt med vores partnere inden for sociale medier, analyse og annoncering. Vores partnere har mulighed for at kombinere disse data med eventuelt andre informationer, de har indsamlet om dig ved brug af deres tjenester eller i anden forbindelse.

Såfremt du ikke ønsker, der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies samt undlade videre brug af hjemmesiden. Neden for har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles samt deres formål.

DuelHost er dataansvarlig i forhold til dine personoplysninger, og vi sikrer, dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der sendes sammen med information fra hjemmesiden til din browser og gemmes på din enhed (f.eks. smartphone, tablet eller computer) med henblik på at gøre brugen af hjemmesiden mere brugervenlig og effektiv. En cookie gør det eksempelvis muligt at genkende din enhed, indsamle statistik omkring brugen af hjemmesider samt målrette annoncer.

Cookies kan ikke benyttes til at læse personlige informationer af nogen art omkring hverken dit navn, din adresse eller hvem du er, samt hvorvidt enheden benyttes af én eller flere personer. De kan heller ikke benyttes til at sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Informationen i cookies på hjemmesiden kan blive sendt til vores eller relevante tredjepartsservere, når du besøger siden.

Cookies

Funktionelle cookies (også kaldet tekniske cookies)

Denne type cookies sikrer, visse dele af hjemmesiden fungerer korrekt, og dine brugerpræferencer forbliver kendte. Ved at placere funktionelle cookies gør vi det lettere for dig at besøge hjemmesiden, så du eksempelvis ikke behøver indtaste de samme oplysninger, når du besøger hjemmesiden igen. På tilsvarende vis forbliver varerne i din indkøbskurv, indtil du har betalt. Vi kan placere funktionelle cookies uden dit samtykke.

Vi kan også indsamle visse oplysninger automatisk fra din enhed (f.eks. smartphone, tablet eller computer) ved brug af cookies. Vi bruger bl.a. Google Analytics, og vi oplyser om brugen af cookies, første gang du besøger hjemmesiden.

Analytiske cookies

Vi bruger analytiske cookies til at optimere oplevelsen af hjemmesiden for brugerne. Med analytiske cookies får vi indsigt i brugen af hjemmesiden, der gør det muligt for os i højere grad at forstå de besøgende, hvor de kommer fra, samt hvilke typer af indhold, der interesserer dem. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre kvaliteten og relevansen af hjemmesiden.

Vi beder altid om din tilladelse til at placere analytiske cookies.

Samtykke / cookiedeklaration

Når du besøger hjemmesiden første gang, præsenteres du for en cookiedeklaration i form af et pop-up vindue. Vinduet indeholder en beskrivelse af de forskellige cookietyper, der bruges på hjemmesiden, samt en mulighed for at acceptere placeringen af de forskellige cookietyper.

Når du klikker på ’Gem præferencer’ i cookiedeklarationen, giver du dit samtykke til, vi placerer de valgte cookietyper og plug-ins på din enhed som beskrevet i denne privatlivs- og cookiepolitik.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra cookiedeklarationen på hjemmesiden.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker eksempelvis ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af vores services eller foretager et køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, din IP-adresse, browsertype, geografiske placering samt interaktionen imellem din enhed og hjemmesiden i form af hvilke links, der trykkes på, og undersider, der besøges. I det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb af en ydelse.

Såfremt du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet eller gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi, om det er muligt og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, der vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som eksempelvis at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt, med henblik på målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mailadresse m.v. vil kun ske, såfremt du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder med hensyn til indsigt og klager

Du har følgende rettigheder med hensyn til dine personlige data:

  • Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.
  • Du har ret til at vide, hvorfor dine personlige data er påkrævede, hvad der vil ske med dem, samt hvor længe de vil blive opbevaret.
  • Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet.
  • Du har ret til at anmode om at få overført dine personlige data i sin helhed til en anden Behandlingsansvarlig.
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige data. Vi overholder dette, medmindre der eksisterer berettigede grunde til behandlingen.
  • Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke, til vi behandler dine personlige data, samt til at få slettet dine personlige data.

Såfremt du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os via e-mailadressen kontakt@duelhost.dk. Såfremt du ønsker at klage over måden, hvorpå vi behandler dine personlige data, beder vi dig ligeledes kontakte os.

DuelHost (som dataansvarlig) er underlagt persondatalovgivningens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger (herunder EU’s persondataforordning samt national persondatalovgivning).

Oplever du en krænkelse af dit privatliv ved brug af vores hjemmeside eller ved anden interaktion med DuelHost, kan du sende en klage til Datatilsynet. Deres kontaktoplysninger er:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Aktivering, deaktivering og sletning af cookies

Du kan via din browser foretage automatisk eller manuel sletning af cookies, der er gemt på din enhed, samt specificere, hvorvidt særlige cookietyper ikke må placeres. Du har i browseren også mulighed for at indstille, om du ønsker at modtage en notifikation, hver gang en cookie placeres på din enhed. Du kan finde mere information om disse indstillinger i Hjælp-afsnittet i din browser.

Vær opmærksom på, hjemmesiden muligvis ikke fungerer korrekt, såfremt alle cookietyper deaktiveres. Hvis du sletter cookies i din browser, vil du ved efterfølgende besøg på hjemmesiden blive spurgt igen om dit samtykke til placering af cookies.

Kontaktdetaljer

Du er velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktdetajler vedrørende spørgsmål og kommentarer til denne privatlivs- og cookiepolitik:

DuelHost ApS
CVR: 41738960
Smedeland 7
2600 Glostrup
Danmark
Hjemmeside: https://duelhost.dk
E-mail: support@duelhost.dk